Våra lokaler

Pedagogiken och barnets trygghet är det centrala på en förskola, men vi kan inte låta bli att vara glada och stolta över de sagolika lokalerna vi bedriver denna verksamhet i! Därför har vi nedan lite bilder både från de inne- och utemiljöer där vi spenderar våra dagar.

Inomhus

Förskolans lokaler består av cirka 400 kvadratmeter uppdelat på två våningar. Under den pedagogiska verksamheten delas barngruppen upp på de olika våningarna.

Nedervåningen består av hall, två större rum för pedagogisk verksamhet, kök och kapprum.  Samtliga barn har varsitt skåp med plats för ytterkläder, ryggsäck etc.

Övervåningen består av totalt fyra olika pedagogiska rum med bland annat ateljé. Här finns också pedagogernas arbetsrum.

Utomhus

Förskolan har också tillgång till två inhägnade utegårdar. På den stora gården finns det mycket roligt för barnen med bland annat gungor, cykelkarusell, sandlåda samt rutschkana och basketplan. I förrådet på gården finns cyklar, bollar och andra uteleksaker.

Den lilla gården ligger på baksidan av huset med utsikt över vackra Säveån. På gården finns bland annat sandlåda, rutschkana, och lekhus. Här finns även en grupp utemöbler, där vi brukar äta mellanmål vid fint väder.